Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

Sähköposti: info@logoman.fi
Puhelin: 010 274 2299

Palvelemme arkisin klo 09-16

Mistä meidät löytää?

Postiosoitteemme on:

Logoman
Huurretie 9
Ovi 2B
33470 Ylöjärvi

Logomanilla ei ole myymälää, vaan myynti tapahtuu ainoastaan verkossa.

Kuka meidät omistaa?

Logoman on aputoiminimi, jonka omistaa:

Matkapuhelinhuolto Digiman Oy
Tohlopinranta 10
33270, Tampere

huolto@digiman.fi
0600 01919 (1,70€ min + pvm/mpv)
www.digiman.fi

Esittely

Logoman on vuonna 2017 perustettu aputoiminimi, jonka omistaa Digiman Oy. Toimintamme alkoi Digimanin yhteistyösopimuksesta liigajoukkue Tapparan kanssa, mikä antoi Digimanille valtuudet valmistaa ja myydä myymälöissään Tappara Book Case -koteloa. Tuote osoittautui hitiksi, joten sen pohjalta syntyi Logoman.

Digimanin kivijalkamyymälät ovat myyneet matkapuhelintarvikkeita jo vuodesta 2011 lähtien tarjoten aina laadukkaita suojakuoria ja koteloita kymmenille eri puhelinmallille. Mutta harmillisesti valikoima on usein rajoittunut yksivärisiin, tai peräti vain mustiin puhelinkoteloihin. Maailmalta kun ei paljoa löydy laadukkaita kuvallisia suojakoteloita, inhimilliseen hintaan ja niihin puhelinmalleihin, mitä Suomessa oikeasti ostetaan eniten.

Tähän vääryyteen ratkaisun tuo Logoman. Solmimme jatkuvasti uusia yhteistyösopimuksia yritysten ja yhdistysten kanssa tarjotaksemme tätä tuotetta mahdollisimman monella tunnetulla logolla ja lisäksi uurastamme tukka putkella tuodaksemme markkinoille meidän omia printtejä. Poikkeuksellinen yhteistyö tukkurimme kanssa mahdollistaa salaman nopean pääsyn laadukkaisiin, lähes sadalle eri puhelinmallille löytyviin puhelinkoteloihin ja printtimme ovat yhteensopivia kaikkien näiden mallien kanssa. Printtien suunnittelu ja printtaus myös tapahtuu 100% Suomessa.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Logoman 2018 All Rights Reserved