Palautukset

Verkkokauppamme kautta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Mikäli harkitset tuotteen palauttamista, vältä tuotteen käyttöä ja pidä se siistinä, sillä palauttamisen ehtona on, että tuote on myyntikuntoinen. Meitä harmittaa, mikäli tuote palautuu valmiiksi naarmutettua tai muuten elämää nähneenä.

Miten toimia

Täytä ja lähetä alla oleva palautusilmoitus. Tarvittavat tiedot löydät alkuperäiseltä kuitilta tilaushistoriasta tai sähköpostistasi. Lähetettyäsi kaavakkeen, paketoi tuote kirjeeseen tai pakettiin ja laita mukaan, esim. A4-kokoisella paperilla, tilauksen numero sekä tilaajan nimi.

Vie valmis paketti Postin palvelupisteeseen ja sano että tässä olisi asiakaspalautus Digimanille. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan Posti laskuttaa Digimania ja heidän pitäisi löytää osoitetiedot automaattisesti. Jos eivät löydä, niin alla tarvittavat tiedot:

Matkapuhelinhuolto Digiman Oy
Huurretie 9
34470 Ylöjärvi
Postin logistiikkatunnus 634466

Tarvittaessa löydät Postin omat palautusohjeet täältä: https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palautapaketti/

HUOM! Asiakaspalautukset ohjataan Digimanille, johtuen sopimusteknisistä syistä Postin kanssa.

Hyvitämme rahat tai lähetämme korvaavan tuotteen sinulle heti, kun palautus on vastaanotettu ja tuotteet tarkistettu. Saat tästä myös ilmoituksen sähköpostitse. Asiakaspalautukset saapuvat yleensä viikossa, mutta koska kyseessä on kakkosluokan lähetys, pahimpina ruuhka-aikoina saapuminen ja käsittely voivat venyä kahteenkin viikkoon. Mikäli hyvitystä ei siis heti huomenna kuulu, ei vielä kannata hätiköidä. Jos yhteydenottoa ei kuitenkaan kuulu yli pariin viikkoon, kannattaa olla meihin päin yhteydessä.

Jos on kiire saada korvaava tuote tilalle, voit tehdä palautuksen rahallisen hyvityksen -periaatteella ja tilata samaan syssyyn korvaavan tuotteen uutena tilauksena.

Palautusilmoitus

Tilausnumeron löydät sähköisen kuitin yläreunasta.

Kuitilla olevan tilaajan nimi.

Palautettavien tuotteiden kuvaukset ja määrät.

Kirjoita tähän korvaavan tuotteen kuvaus ja puhelinmalli tai tilinumerosi IBAN-muodossa. Saa myös tarinoida.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Logoman 2018 All Rights Reserved