Yhteystiedot ja esittely

Asiakaspalvelu

Sähköposti: info@logoman.fi

Mikä on Logoman?

Logoman on vuonna 2017 perustettu mobiilituotteiden kustomointiin ja myyntiin erikoistunut liiketoiminnan haara, jonka omistaa Matkapuhelinhuolto Digiman Oy. Tavoitteenamme on tarjota Suomen laajin valikoima kustomoituja puhelinsuojia ja haluamme tehdä tämän kaiken mahdollisimman asiakaslähtöisesti ja ekologisesti ja kaikista tärkeimpänä, Suomessa.

Untitled-2

Kuka meidät omistaa?

Logoman on aputoiminimi, jonka omistaa:

Matkapuhelinhuolto Digiman Oy
Huurretie 9
34470, Ylöjärvi

huolto@digiman.fi
0600 01919 (1,70€ min + pvm/mpv)
www.digiman.fi

Mistä meidät löytää?

Postiosoitteemme on:

Logoman
Huurretie 9
34470 Ylöjärvi

Logomanilla ei ole omaa myymälää, vaan myynti tapahtuu verkossa ja osittain Digimanin myymälöissä.

Asiakaslähtöisyys ykkösenä!

Palvelemme niin yrityksiä kuin kuluttajiakin. Kuuntelemme asiakkaidemme mielipiteitä ja pyrimme toteuttamaan ja kehittämään palveluamme aina asiakaslähtöisesti.

Kaiken ytimessä toimii meidän verkkokauppa, jota rakennetaan juuri tämän palvelun toteuttamista varten. Tarjoamme kaikkia meidän printtejä kaikkiin mahdollisiin puhelinmalleihin, joten meillä asiakas voi valita ensin haluamansa kuvan ja vasta sitten sopivan mallin. Myös meidän kattava mallin tunnistussivu on rakennettu helpottamaan puhelinmallin tarkkaa selvittämistä, jotta asiakkaat saisivat helposti tilattua juuri omaan tai kaverin luuriin sopivan puhelinkotelon.

Tuotteet kunnossa!

Isoin tekijä ekologisuuden saavuttamisessa on se, että meillä ei ole lainkaan omaa varastoa. Meillä ei ole yhtään vanhaksi käynyttä koteloa, epäkelpoa puhelinsuojaa tai muutakaan turhaa tuotetta, minkä roskiin heittäminen rasittaisi ympäristöä. Silti meillä on Suomen laajin mallivalikoima. Miten tämä on mahdollista?

Lyöttäytymällä yhteen Suomeen tuotteita maahantuovan tukkurin, Bat. Power Oy:n, kanssa, poistimme itseltämme tarpeen tilata hyllyt täyteen kustomoitavia tuotteita toiselta puolen maailmaa. Tuotteet ovat siis jatkuvasti saatavilla, mutta ei pelkästään meidän asiakkaita varten. Osaava maahantuoja myös pitää huolen tuotteidensa alkuperästä, laatustandardeista ja ajanmukaisuudesta. Tämä ansiosta meidänkin tuotteet ovat alan huippua ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme äärimmäisen kattavasti.

Kustomointi hallussa!

Laadukkaan ja laajan pohjatuotteiden valikoiman lisäksi kustomointiin käytettävä materiaalit ja niiden ympäristörasitus tulee olla tarkkaan mietitty. Tarvitsimme laitteen jolla pystyisi toteuttamaan kustomointeja toivotulla tarkkuudella, mutta laajalla skaalalla.

Kuin nenä päähän, tähän tehtävään sopii UV-tulostin. UV-tulostin on tasotulostin, joka käyttää ultravioletti valoa musteen kovettamiseen. Tekniikan ansiosta jopa valokuvia voidaan tulostaa suoraan käyttöesineisiin, ja UV-kovetuksen ansiosta tuloste kestää rasitusta, hankausta, vettä ja useimpia liuottimia, jossain tapauksissa jopa paremmin kuin pohjana käytetty tuote. Äärimmäisen tarkan tulostusjäljen, liuotinvapaiden musteiden ja LED UV-valojen ansiosta kustomoinnista koituvat ympäristöhaitat ovat minimoitu ja palvelun laatu maksimoitu.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Logoman 2018 All Rights Reserved